Junta de Govern del Consorci del Llobregat

El passat divendres dia 3 de febrer s’ha celebrat la reunió de la Junta de Govern del Consorci per la Conservació i Recuperació del riu Llobregat. El Consorci aglutina tots els nivells de l’administració amb competències dins del tram metropolità del Llobregat. Està integrat per l’Administració de l’Estat, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, n’ostenta la presidència i Antonio Balmón, vicepresident de l’AMB i alcalde de Cornellà de Llobregat, la vicepresidència executiva.

 La reunió va comptar amb la presència de Joan Puigdollers, Diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Emilio Ablanedo, subdelegat del Gobierno en Barcelona, així com membres del Consell Comarcal del Baix Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

A la reunió es va aprovar el Programa d’Actuacions pel 2012 i es va donar compte de la tasca realitzada pel Consorci des de la seva creació l'any 2006, on la cooperació entre les diferents administracions ha fet possible la realització d’obres per valor de més de 25 milions d’euros.

 

 

© Consorci per la recuperació i conservació del riu Llobregat. Tots els drets reservats.