Descarrega't l'aplicació del Parc Riu Llobregat

Dins del projecte obert de recuperació social i ambiental del tram final del riu Llobregat s'estan implementant estratègies innovadores de comunicació relacionades amb el desenvolupament i la popularització de les TIC.

Paral·lelament a la publicació de la WEB del Parc Riu Llobregat, es presenta aquesta aplicació per smartphones basada en sistemes de realitat augmentada (AR) que estarà disponible gratuïtament a Apple App Store i a Andriod Market.

Aquest sistema d’informació complementari a la WEB permetrà als usuaris amb dispositius mòbils estar posicionats a l’espai i accedir a una gran varietat d’informació virtual interactiva in situ sense saturar l’espai fluvial de senyals físics.

Mitjançant l’aplicació AR els usuaris del riu sempre sabran on estan situats els punts d'interès, a quina distància es troben  i com arribar-hi. A part podran consultar informació addicional sobre les característiques dels diferents projectes executats, el model de finançament, etc i podran així visualitzar totes les possibilitats de recorregut que ofereix l’espai fluvial.

Descarrega't l'aplicació gratuita a través dels següents links:

iTunes

Google Play

 

 

© Consorci per la recuperació i conservació del riu Llobregat. Tots els drets reservats.