Activitats als parcs, platges i rius metropolitans _ 2013

El diumenge 2 de març comença el nou cicle d’activitats als espais naturals metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aquestes activitats, que tindran lloc en múltiples caps de setmana fins el mes de juny, permetran als participants conèixer de prop els parcs, les platges i els rius metropolitans, amb visites guiades i explicacions sobre flora, fauna o evolució geològica del territori metropolità.

També hi ha activitats centrades en disciplines més concretes, en camps científics (meteorologia) o històrics (la importància dels rius i la màquina de vapor en el desenvolupament industrial).

D’altres permetran la intervenció directa del públic, com la dedicada a l’anellament d’ocells, la retirada de plantes invasores o el taller d’introducció a l’art dels bonsais.

Moltes d’aquestes visites també faran èmfasi en els treballs de recuperació dels espais naturals que l’AMB porta a terme des de fa anys, com en el cas de la recuperació mediambiental i social del Riu Llobregat.

Les activitats requereixen una reserva prèvia i pràcticament totes són gratuïtes. Una part important d’elles també són accessibles per persones amb mobilitat reduïda.

La informació detallada sobre tots els tallers i visites amb les seves dates i localitzacions pot trobar-se a la plana web de l’AMB, seguint aquest enllaç.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informació i reserves

És necessària la inscripció prèvia per realitzar les activitats.
El període d’inscripció s’obre 10 dies hàbils abans de l’inici de cada activitat.

Telf. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10h-13h)

activmuseuciencies@bcn.cat

www.agenda.museuciencies.cat

www.amb.cat/web/mmamb/parcs

Activitats als parcs, platges i rius metropolitans (Primavera - estiu 2013)
Activitats als parcs, platges i rius metropolitans (Primavera - estiu 2013)

Vine i descobreix la natura que ens envolta
Vine i descobreix la natura que ens envolta

 

 

© Consorci per la recuperació i conservació del riu Llobregat. Tots els drets reservats.